prenájom kancelárií

Nově zrekonstruovaná polyfunkční budova s administrativními a obchodními prostorami v přímém centru bratislavského Starého Města s výborným dopravním spojením nabízí na pronájem kancelářské, obchodní i skladové prostory. V budově je více možností propojení kanceláří do požadovaných celků, ale také možnost pronájmu samostatných kanceláří.

Budova se 2 samostatnými vchody a osobním výtahem má 8 nadzemních a 2 podzemní podlaží. Propojena je pasáží s polyfunkčním objektem, kde se nachází nákupní galerie. V přízemí a 1. podlaží jsou obchodní prostory s výlohami orientovanými do Štúrovy ulice. Dům je napojen na pult centrální ochrany. Jednotlivá podlaží jsou uzamykatelná, mají svou vlastní kuchyňku a oddělené pánské a dámské toalety. Možnost využití jako kanceláře, obchodní prostory, restaurace, fitness, casino, saunový svět, kosmetický salon nebo masáže.

Lokalita:
Budova se nachází v přímém centru Bratislavy, v blízkosti Šafárikova náměstí, 20 metrů od Generální prokuratury SR a jen 1 minutu od zastávek MHD. Pouhých 10 minut chůze stačí k dosažení nákupního a zábavního centra Eurovea, kde kromě obchodů můžete využít i příjemné odpočinkové místo na břehu Dunaje plné restaurací a dětských hřišť.

Cena nájemného je 50 eur/m2/měsíc + provozní náklady 2,5 eur/m2/měsíc + energie 1,5 eur/m2/měsíc. Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemník neplatí provizi.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    31965
  • Měsíční nájemné
    50 € za m² / 1 257 Kč za m²
  • Poplatky za služby
    4 EUR
  • Celková velikost budovy
    5 800 m²
  • Volná plocha k pronájmu
    77 m²
  • PENB
    B
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další administrativní budovy v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.